Welkom bij Bandel Schilders b.v.

Uw schilderwerk is onze uitdaging!

Met deze uitspraak hopen wij uw aandacht te trekken. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in onderhoudsschilderwerk. Wij indentificeren ons graag met de door u gewenste kwaliteit schilderwerk waarbij ons vakmanschap, onze prijsconcurrerende offerte en onze praktische aanpak op de werkvloer voorwaarden zijn voor een succesvolle relatie.

Ons bedrijf is sinds 1965 hoog aktief in de regio Haaglanden en wij werken duurzaam voor diverse opdrachtgevers zijnde;
  • - woningbouwverenigingen
  • - beheermaatschappijen
  • - verenigingen van eigenaren
  • - ondernemingen en particulieren

Onze continuiteit dient gewaarborgd te worden door het inzetten van vakbekwame schilders in combinatiee met de vereiste, door ons zorvuldig gekozen kwaliteitsverven.

Monumentale en historische schildertechnieken zijn bij ons bedrijf in "kennis en kunde" nog steeds realiseerbaar.

Innovatie:

Wij worden ondersteund door een team van specialisten die zorgdragen voor de toepassing

van innoverende coatingsystemen gebaseerd op de steeds scherper wordende arbo en milieueisen. Ons plan van aanpak- onze offertes, zijn gebaseerd op een gedegen omschreven werkschema waarbij de te behandelen bouwdelen specifiek worden benoemd. Alle te nemen correctieve en preventieve werkzaamheden worden omschreven zodat u een zeer gedetailleerde specificatie heeft van onze aanbieding.

Kleuradvisering:

Ook een professionele kleuradvisering aangevuld met digitale presentaties zijn bij ons vrijblijvend verkrijgbaar. Laat u verrassen door een kleuradvies waarbij buiten- en binnenschilderwerk een direkte "meerwaarde" krijgt. Vanzelfsprekend zijn onze kleuradviezen gebaseerd op het eerder genoemde verftechnische advies.

Graag presenteren wij ons en hopen dat u ons uitnodigt voor een gesprek c.q. offerte aanvraag.

Met schilder en kleurrijke groet,

De Schilders van Bandel.